Assortiment
 

Van Kekem Schoolfruit biedt het hele jaar door het beste fruit aan. Heeft u voor uw bedrijf, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of school speciale wensen, bijvoorbeeld andere fruitsoorten in verband met allergieën? Wij vinden voor u de altijd de oplossing!

Ons basisassortiment bestaat uit:

Fruitsoort: Omschrijving:  

Aardbei Van Kekem Schoolfruit Aardbei De aarbei is een heerlijke mild zoete vrucht die altijd en overal gegeten kan worden. Vaak het hele jaar verkrijgbaar maar voor een echt lekker aardbei hebben we de Nederlandse nodig en die is verkrijgbaar vanaf maart – oktober.


Ananas Van Kekem Schoolfruit Ananas De ananas is een tropische plant die vaak in 1 stuk gekocht wordt. Zodra de bladeren eruit getrokken kunnen worden is de vrucht rijp. De vrucht is sappig en heeft een heerlijke zoete smaak.


Appel Van Kekem Schoolfruit Appel De appel in ons assortiment komt uit onze eigen boomgaarden. Meestal zal de Elstar geleverd worden omdat kinderen deze appel het lekkerst vinden. De Jonagold is hierbij ook een goede keus of de Golden Delicious met hun mooie groene kleur.


Banaan Van Kekem Schoolfruit Banaan Bananen zijn eenvoudig te eten en overal makkelijk mee naar toe te nemen. Er zijn maar heel weinig mensen die deze kromme vrucht niet lekker vinden.


Druif Van Kekem Schoolfruit Druif Druiven groeien in trossen aan wijnranken en zijn er in veel verschillende kleuren en smaken. Als het mogelijk is bezorgen we altijd pitloze druiven.


Kers De kersen zijn net als de pruimen echte seizoensvruchten. Net als de appels en peren telen we deze zelf. De kers is heerlijk van smaak en erg gezond.


Kiwi Van Kekem Schoolfruit Kiwi De kiwi is een zeer gezonde en lekkere vrucht, een echte vitaminebom. Om het opeten te vereenvoudigen leveren kunnen we hier speciale kiwi-lepeltjes bij leveren.


Mandarijn Van Kekem Schoolfruit Mandarijn De mandarijn is bij uitstek geschikt voor kinderen. Het is een makkelijk te pellen vrucht en de smaak valt goed bij bijna alle kinderen. We letten bij het uitkiezen van de producten op de zoet graad van het fruit, kinderen eten liever geen ‘zure’ mandarijnen.


Meloen Van Kekem Schoolfruit Meloen Deze grote vrucht bevat weinig calorieën en veel water. Deze vrucht is bijzonder geschikt om gezond te eten en tegelijkertijd op je gewicht te letten. En hij is nog lekker ook.


Peer Van Kekem Schoolfruit Peer Ook de peren komen uit onze boomgaarden. Doorgaans zal de Conference geleverd worden. Deze peer is uitermate geschikt om lekker met schil en al te eten.


Pruim Van Kekem Schoolfruit Pruim Pruimen zijn echte seizoensvruchten die alleen bij het begin van het schooljaar beschikbaar zijn, juli-augustus.


Sinaasappel Van Kekem Schoolfruit Sinaasappel De sinaasappel is de grote broer van de mandarijn.


Groentesoort: Omschrijving:  

Wortel Van Kekem Schoolfruit Wortel Naast fruit zit in ons assortiment ook wortel. Uit reacties van scholen blijkt dat dit stukje groente verrassend goed ontvangen wordt. De wortel die wij leveren komt van Nederlandse teelt. We bestellen een week vooraf en de wortels worden dan speciaal gerooid.

Tomaat De tomaat is een heel gezonde, zachte en sappige vrucht die zowel uit het vuistje als in een gerecht gegeten kan worden.

Komkommer Deze groene langwerpige groente is heel fris en kan net als de tomaat heel goed uit de hand gegeten worden over in stukjes door de salade of op brood.

 

© Van Kekem Fruit - Realisatie: FCL Media, Designers and Marketeers